Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 
Forum

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Häcken
Malmö
Öster
Örgryte

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Hulsker laddad inför kompismöte
25/11/06 10:31

INFÖR AIK - VÅLERENGEN
AIK:s forwardstank Bernt Hulsker är ordentligt sugen på att möta kompisarna i Vålerengen i söndagens Royal League-match på Råsunda. Han passar på att skicka en passning till tränaren Rikard Norling.
- Formen är riktigt bra och jag blir besviken om jag inte får spela, säger norrmannen

Inför årets säsong värvades Hulsker till AIK från Vålerengen. På söndag möts just de lagen på Råsunda. Gästerna har inlett Royal Leaguespelet på bästa sätt med segrar över både Viborg och Elfsborg. AIK:s egen norrman ser fram emot att möta sitt gamla lag.
- Jag måste vara ärlig och säga att det är speciellt att möta kompisarna. Men när domaren blåser i pipan är det som vilken match som helst. Det som är positivt är att jag känner till deras styrkor och svagheter. Det negativa är väl att de har lika bra koll på mig, säger Bernt Hulsker till FotbollDirekt.com och skrattar.

Vålerengen bröt ifjol Rosenborgs prenumeration på ligatiteln och tog ett efterlängtat guld. I år gick det däremot trögare för laget som efter en tung start och en sparkad tränare sedan tog sig samman och slutade på en respektabel tredjeplats.
- De fick en nytändning någonstans i mitten av säsongen och efter det fick de ett ordentligt uppsving. Vålerengen är ett mycket mer spelande lag nu än när jag var där. Då var det mer långbollar, berättar Hulsker.

Hur värderar du AIK:s chanser mot Vålerengen?
- Visst är de ett organiserat och bra lag som nu också har blivit starka offensivt. Men vi är bra mot spelande lag och Vålerengen är det nu för tiden. Dessutom är vi svårslagna på Råsunda. Jag tror att det blir en mycket intressant match.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

269

 
Untitled Document


250x120
Redaktör: Joakim Kahnlund

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

 

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved