Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Talebinejad på väg till AIK
02/12/11 09:46

Ingress saknas

Västra Frölundas hopp att få behålla sina största talanger dog i samma veva som slutsignalen i kvalmatchen mot IFK Göteborg gick. De flesta i det unga laget såg fram emot spel i allsvenskan och de som får chansen lär ta den. Arash Talebinejad och Fredrik Björck är två sådana spelare och mycket talar nu för att de hamnar i AIK.
- Jag har diskuterat med dem, ja. Jag har också pratat med deras agent och kommer fortsätta med det. Vi kommer att lägga ett bud. Förhoppningsvis kommer att gå fort sedan, säger Stefan Söderberg till Sportbladet.

Arash Talebinejad, som fick sitt stora genombrott när han gjorde hattrick i U21-landslagets EM-kval mot Lettland, gjorde i år tolv mål för Västra Frölunda och är en av de mest eftertraktade anfallstalangerna i svensk fotboll. Han är fåordig när Sportbladet talar med honom, men att han vill till högsta serien råder ingen tvekan om.
- Ja, för min egen utveckling som fotbollsspelare behöver jag det. Det är ingen hemlighet att AIK är en storklubb, och en anrik klubb, säger han.

Det var mer eller mindre direkt efter det att Västra Frölunda förlorat mot AIK som den första kontakten togs och uppenbarligen har det gått snabbt.
- Vi har kollat dem extra hela våren. Arash är mycket intressant och utvecklingsbar. Han har ett fint steg och är målfarlig. Fredrik är i mina ögon superettans bäste mittback. Han är bra på båda fötterna och mycket snabb, säger Stefan Söderberg.

FotbollDirekt.com

1278

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved