Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Arash närmar sig comebacken
17/04/03 13:38

Ingress saknas

Det skadade nyförvärvet är givetvis försiktig i sina uttalanden. Han vill inte ta något för givet och även om han är frisk nog för att spela är det ju upp till tränaren Richard Money att bestämma om en spelare som har varit borta i ett halvår ska kunna gå in i laget eller truppen till ett viktigt derby. Hur som helst är varje träningspass en seger för Talebinejad i det här läget.
- Jag har gått på för fullt i tre pass nu och ska köra ett till i dag. Sedan hoppas jag att det ska hålla. Knäet känns bra. Det är lite irriterat, men jag har inte drabbats av några bakslag, säger han.

Han tränar nu med övriga laget och han säger att bara kunna springa omkring med bollen och slå några passningar är fantastiskt. För någon som älskar bollen är sex månader givetvis en alldeles för lång tid. Nu är väntan över. För den här gången.
- Allting känns bra. Visst är jag lite stel, det var så länge sedan. Man får vara försiktig så att man inte överanstränger någon annan del av kroppen i det här läget, säger han.

En fördel som Arash har är att han har kunnat gå direkt in i träning tack vare att han ligger så långt framme rent fysiskt. Ändå är han såklart en bra bit från toppformen.
- Det jag gör nu har de andra killarna i laget hållit på med sedan januari så det är lite att jobba med, konstaterar han.

Det är derby på tisdag. Kan du vara aktuell?
- Jag vet inte. Vi får se hur det känns. Egentligen måste man vänta till efter helgen innan man kan säga något definitivt. Sedan ligger ju inte beslutet i mina händer heller.

Daniel Sjöberg
FotbollDirekt.com

1368

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved