Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Talebinejad missar matchen mot Fylkir
25/08/03 13:53

Ingress saknas

Det var på uppvärmningen inför hemmamatchen mot Fylkir för en och en halv vecka sedan som Arash Talebinejad, 22, fick problem med höftböjaren. Kanske som en följd av de knäproblem som gäckat honom hela säsongen.
- Jag fick en liten känning i höftböjaren på uppvärmningen men hade tagit smärtstillande för knäet så det gick i alla fall att spela. Men sen dess har jag fått ta det lugnt tills för några dagar sedan. Nu har jag börjat löpa på det och vi stegrar rehabträningen för varje dag som går.

Var det inte ljumsken du hade problem med?
- Nej, jag såg att någon skrev det men dessbättre är det höftböjaren som strular. Det är mindre vanskligt än om man får ont i ljumskarna.

När är du tillbaka?
- Det är väldigt svårt att säga men jag åker i alla fall inte med till Island. Det är ingen allvarlig skada men det gäller att inte provocera den. Det kan liknas vid en överansträngning.

Talebinejad har haft en strulig debutsäsong i AIK. Glimtvis har han kunnat visa prov på sitt kunnande men de frekventa problemen med knäna har hämmat.
- Det är frustrerande att jag inte får vara helt frisk. Det har väl gått hyfsat de matcher jag har spelat men man vill ju upp ytterligare några nivåer och då måste man ha den rätta styrkan i kroppen. Det gick lättare att leva med när laget gick bra i våras men det är oerhört tungt nu när laget har det jobbigt.

Hur kändes det att se 1-5 mot Helsingborg hemma i soffan i går?
- Det var oerhört jobbigt att sitta hemma och inte kunna påverka. Vi är inne i en tung period för tillfället och jag måste tacka våra supportrar som hängt med oss hela vägen. Det är strongt.

Tommy Bark
FotbollDirekt.com

1426

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved