Förstasidan Allsvenskan Superettan Landslaget Internationellt Utlandsproffs 

AIK
Djurgården
Elfsborg
GAIS
Gefle
Göteborg
Halmstad
Hammarby
Helsingborg
Kalmar
Ljungskile
Malmö
Norrköping
Sundsvall
Trelleborg
Örebro

 

  Förstasidan
  Allsvenskan
  Superettan
  Landslaget
  Internationellt
  Utlandsproffs 

Frustrerad Talebinejad hoppas på nästa år
16/09/03 14:23

Ingress saknas

När AIK värvade Fredrik Björck och Arash Talebinejad från Västra Frölunda var det den senare som fick de största rubrikerna. Ett hattrick i U21-landslaget och en spektakulär teknik var klart mer intressant än en relativt okänd mittback, men 2003 har gett mittbacken det stora genombrottet. Arash Talebinejad har mest fått ägna sig åt rehabiliteringsträning.
- Det är klart att det har varit mycket frustrerande. Det som har förstört är att jag inte fick någon ordentlig försäsong i kroppen och det har givetvis bidragit till alla andra skador, säger han.

Ett så kallat hopparknä gjorde att Arash egentligen fick kliva från löpspåret in i spel. Han hade tungt i början, men efter ett tag såg det ut att vara på väg att lossna. Han startade till exempel matchen hemma mot Halmstad riktigt bra, men fick sedan en smäll och fick kliva av. Sedan dess har han aldrig fått någon kontinuitet. Nu går han med en ond ljumske.
- Det drog till i ljumsken inför matchen mot Fylkir. Jag kom tillbaka till matchen mot Örebro, men drog upp skadan igen. Nu har jag tagit det lite lugnare ett par dagar och förhoppningsvis ska jag snart kunna vara tillbaka.

Hur är det med knäet?
- Det blir bättre och bättre. Nu har vi bestämt att vi inte ska göra något innan säsongen är över. Sedan ska jag åka upp till Umeå och ta en spruta som jag gjorde tidigare under säsongen. Fördelen nu är att jag kan ta sprutan och sedan träna ordentligt.

Det har inte gått som du hade hoppats i år. Varken för dig eller laget?
- Även om jag har haft problem med skador hela tiden så var det givetvis lättare under våren när det gick bra för laget. Sedan har det varit tungt att man inte kunnat påverka på något sätt.

Nu börjar säsongen närma sig sitt slut, men Arash Talebinejad hoppas kunna vara med något av det som återstår.
- Man kan ju säga att min säsong börjar när jag blir frisk och när jag väl blir det så ska jag inte sakta ner. Då ska jag fortsätta och höja. Allting jag gör nu är ju i förberedelser för nästa säsong, avslutar han och upprepar därmed ett gällande AIK-mantra.

Daniel Sjöberg
FotbollDirekt.com

2560

 
250x120
Redaktör: Daniel Bogefors | Maila redaktionen

FotbollDirekt.com. 08-506 224 00

För annonsering kontakta:
Daniel Fredricson daniel@proad.se 073-200 94 60 eller
Michael Wictor michael@proad.se 070-7367 174

Hosted by Datimab

Copyright © 2001 FotbollDirekt.com. All rights reserved